OTC d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Sarajevu. Osnovna djelatnost je veleprodaja kancelarijskog materijala. Zadovoljan kupac je naša poslovna politika. Želeći da Vam što bolje prezentujemo asortiman i time olakšamo odabir artikala pripremili smo katalog koji možete pogledati na našoj web stranici ili poručiti putem e-maila otc@otc.ba. Poslovnu politiku usmjeravamo ka proizvodima svih svjetskih i domaćih proizvođača.

[featureback font=”ello” ostyle=”rounded” size=”size2″ effect=”effect2″ icons=”fa fa-laptop”][/featureback]

Web Design

Kada publika posjeti Vašu web stranicu, ona im daje prvi utisak o Vašem poslovanju i procenijeniti će Vašu ozbiljnost za nekoliko sekundi. Ukoliko Vaša web stranica izgleda zastarjelo i nije prilagođena mobilnim uređajima, Vaša publika će odmah imati negativan dojam o Vašem poslovanju. Izgubit ćete potencijalne klijente, jer će napustiti Vašu web stranicu i otići kod konkurencije.

[featureback font=”ello” ostyle=”rounded” size=”size2″ effect=”effect2″ icons=”icon-light-bulb”][/featureback]

Kancelarijski pribor

Pravi kancelarijski pribor je od suštinskog značaja za svakodnevno vođenje vašeg poslovanja. Predmeti kao što su olovke, makaze , papir , kalkulatori i drugi kancelarijski pribor, kao što su štampači , moraju biti dostupni zaposlenima da rade produktivno i efikasno.

[featureback font=”ello” ostyle=”rounded” size=”size2″ effect=”effect2″ icons=”fa fa-bar-chart”][/featureback]

Marketing

Marketing je termin s kojim se sve više susrećemo te je danas jedan od najvažnijih faktora uspjeha svakog poduzeća, bez obzira na njegovu veličinu, djelatnost i lokaciju. Ova vrsta marketinga nije više pitanje izbora, već apsolutna potreba za svako poslovanje. Internet marketing jedan od najboljih načina da dođete do vaših kupaca, jer su klijenti su na internetu i puno je ekonomičnije od tradiocionalnog oglašavanja.

izrada loga
[featureback font=”ello” ostyle=”rounded” size=”size2″ effect=”effect2″ icons=”fa fa-pencil”][/featureback]

Izrada logotipa

Dobro dizajnirani logo gradi brend. Potencijalni klijenti imaju veću vjerovatnoću da posluju s Vama ako imate dobro osmišljen logotip. Ako vaš logotip izgleda kao da je dizajniran u programu Microsoft Word, kupci će se pitati koliko ste u stanju da njima isporučite kvalitetnu uslugu ili proizvod.

[featureback font=”ello” ostyle=”rounded” size=”size2″ effect=”effect2″ icons=”fa fa-folder-open”][/featureback]

Kancelarijski materijali

Kancelarijski materijal na čudan način odražava Vas kao kompaniju. Ako izgledate profesionalno i imate svu opremu koja je lijepo organizovana onda zaista možete ići naprijed kao kompanija. Kancelarijski materijal je neophodan za posao i zato je veoma važno da dovoljno investirate u kancelarijski materijal.