Budući da se većina poslova obavlja digitalno, možda mislite da vizit karte više nisu važne, ali one mogu mnogo da ponude. Vizit karta je mapa puta do novi mogućnosti. Može Vas odvesti do sjajnog novog posla, odličnog poslovnog partnerstva ili jednostavno pomoći Vašem biznisu da zaradite novac. Vizit kartice štede Vam vrijeme i čine Vas profesionalnim. Nećete se cimati okolo sa olovkom da biste napisali e-mail adresu na komadiću papira ili salveti, a takođe ostavljate dozu profesionalnosti, a još bolje je, ako imate web stranicu.

Izrada vizit karti

Vizit karte su danas relativno jeftine, prenosive i lako se dijele, tako da nema razloga da ih nemate. Čak i uz e-mailove, LinkedIn, Facebook i Twitter, ljudi očekuju da imate vizit karticu. To pokazuje profesionalnost i pokazuje da vam je stalo. Ukoliko trebate dizajn i izradu kvalitetnih vizit kartica budite slobodni i kontaktirajte nas putem maila otc@otc.ba nakon čega ćemo Vam dostaviti cjenovnik.

Šta treba da bude na Vašoj kartici i kako da je ističete?

Ubacite QR kodove: QR kodovi mogu biti odličan način da se klijenti upute na web stranicu ispunjenu važnim informacijama koje nikada ne bi mogle biti na vizit kartici. Međutim,  kod zauzima i mnogo prostora, tako da obratite pažnju na urednost kartice.

Potrošite više na kvalitet: Možete kupiti osnovne vizit kartice za vrlo malo novca, ali razmislite kakvu poruku šaljete sa jeftinim papirima. Kako se Vi osjećate kada uzmete kvalitetan časopis u ruke, bez obzira šta se nalazi unutra.

Izaberite pravi font: Držite fontove na odgovarajućoj veličini i provjerite da li su čitljivi! Ovdje se možete malo poigrati.

Razmislite o stručnoj pomoći: Jedan od načina da osigurate da dobijete ono što Vam je potrebno jeste angažovanje nekoga čiji je posao dizajniranje. Grafički dizajneri znaju svoj zanat i mogu smisliti nešto pametno, informativno i profesionalno.